Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες δασκάλους και καλλιτέχνες.

Ariel Horacio Fuhr & Πέγκυ Δαδάκη

Συναντήθηκαν πρώτη φορά στο Buenos Aires το 2006 σε ένα σεμινάριο Τάνγκο και από τότε ζούνε και δουλεύουν μαζί. Η αγάπη τους για το τάνγκο εκφράζεται έντονα τόσο µέσα από τον τρόπο διδασκαλίας τους όσο και µέσα από το χορό τους. Μαθητές και οι δύο του µεγάλου Δάσκαλου Rodolfo Dinzel, δουλεύουν πάνω στις τεχνικές του αυτοσχεδιασµού, της επικοινωνίας του ζευγαριού, της αυθεντικότητας της κίνησης, έτσι ώστε ο χορός ν’ αποκτάει δυναµική, καθαρότητα, φαντασία, αίσθηση και προσωπικότητα. Διδάσκουν και χορεύουν σε διάφορα Φεστιβάλ Τάνγκο στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, όπως επίσης και συμμετέχουν σε παραστάσεις Τάνγκο με σημαντικές ομάδες χορού.

Μαζί δηµιουργήσανε την CATEDRAL , σχολή αργεντίνικου τάνγκο, διδάσκοντας το “SISTEMA DINZEL” ώς εκπρόσωποι στην Ελλάδα του DINZEL INTERNACIONAL και δίνοντας την ευκαιρία σε επαγγελματίες χορευτές να αποκτήσουν την ανάλογη Πιστοποίηση Διδασκαλίας Τάνγκο.

Gerardo Moyano & Μαρία Σταματοπούλου

Gerardo Moyano: Γεννήθηκε στο Ζarate του Μπουένος ‘Αϊρες και το Τάνγκο τον «συνάντησε» όταν ήταν πολύ μικρός. Σε ηλικία μόλις 11 χρονών ανέβηκε πρώτη φορά στην σκηνή, δίνοντας την πρώτη του παράσταση Τάνγκο. Από τότε μέχρι και σήμερα, η σκηνή έγινε το δεύτερο σπίτι του αφού έχει συνεργαστεί με μεγάλες και σημαντικές χορευτικές ομάδες (companias), σε μεγάλα θέατρα ανά τον κόσμο. Εχει διδάξει σε milongas και για 2 χρόνια περίπου στο Τόκυο (Ιαπωνία). Συναντήθηκαν με την Μαρία το 2018 σε ένα tour (με την compania «Tangueros Del Sur» στο Ηρώδειο Θέατρο) στην Ελλάδα. Το Τάνγκο τους ένωσε και από τότε αχώριστοι, ζουν και δουλεύουν μαζί. Η σύνδεση στο ζευγάρι, με διαφορετικές δυναμικές και εναλλαγές και η τελειότητα της τεχνικής είναι κύρια χαρακτηριστικά που δουλευουν και μεταδίδουν στα μαθήματά τους.

Μαρία Σταματοπούλου : Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις ότι ο χορός και η κίνηση ήταν πάντα παρών στην ζωή της. Σπούδασε κοινωνική ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η χορευτική της πορεία όμως ξεκίνησε από πολύ μικρή, στην ηλικία των 10, παρακολουθώντας μαθήματα ρυθμικής γυμναστικής και Latin χορούς. ‘Ηρθε πρώτη φορά σε επαφή με το Τάνγκο το 2015 και έκτοτε ασχολείται αποκλειστικά με αυτό. ‘Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους πιο σημαντικούς ‘Ελληνες και Αργεντίνους δασκάλους.

Xάρης Σιούφας

Οι ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί ήταν μόνο η αρχή…. ‘Οταν ο Χάρης γνώρισε το αργεντίνικο Τango το 2010, το Τάνγκο τον είχε ήδη διαλέξει…. Από τότε αφιερώθηκε σε αυτόν τον χορό και στην κουλτούρα του και έτσι το 2014 κατέκτησε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Tango Acropolis (Mediterranean & Eastern Europe Championship) στην κατηγορία Tango de Pista ενώ την επόμενη χρονιά συμμετείχε στους ημιτελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Mundial του Buenos Aires. Εχει συμμετάσχει σε παραστάσεις Τάνγκο και έχει παρουσιάσει shows σε milongas. Προτεραιότητά του είναι η κατανόηση και ο σεβασμός της κουλτούρας του tango μέσα από την ιστορία ,την μουσική και τους «κώδικες» του καθώς και η διάδοσή του ως κοινωνικό χορό.

Μελίνα Κονταρίνη

Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling αλλά ο χορός είναι η απόλυτη και η πιο δυνατή έκφραση της από μικρό παιδί. Από τα 3 της χρόνια, το κλασσικό μπαλέτο και αργότερα ο σύγχρονος χορός γίνονται τα θεμέλια στην πορεία της, αποκτώντας το Ιntermadiate πτυχίο στο Κλασσικό μπαλέτο. Οι παραδοσιακοί χοροί, το Χιπ Χοπ και άλλοι χοροί «χρωματίσανε» κι άλλο την χορευτική της παιδεία. Το Τάνγκο την «βρήκε» τα 3 τελευταία χρόνια και την κατέκτησε! ‘Ερωτας από την πρώτη αγκαλιά! ‘Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τους σημαντικότερους δασκάλους στην Ελλάδα και την Αργεντινή και το 2019 απέκτησε την πιστοποίηση του Nivel 1 Tango του συστήματος Dinzel. Στόχος της διδάσκαλίας της είναι η «παρουσία» της γυναίκας και η σύνδεση με τον παρτενέρ της, αναδεικνύοντας την διαφορετικότητα στην προσωπικότητα του κάθε μαθητή.

Βιβή Περιμένη

Η Παρασκευή Περιμένη έχει ολοκληρώσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα 200h Hatha Yoga Teacher Training και Yogaphoria Prenatal Teacher Training and Women’s Health Education Path, υπό την αιγίδα του Studio One, εκπαιδευτικού φορέα πιστοποιμένου από τη Yoga Alliance.

Είναι μέλος της Yoga Alliance (Registry ID:168681) και του αυστήματος Concept του Studio One.

Αγαπά και χορεύει αργεντίνικο τάνγκο, σύγχρονο χορό και contemporary dance parthering.