Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες δασκάλους και καλλιτέχνες.

Ariel Horacio Fuhr & Πέγκυ Δαδάκη

Συναντήθηκαν πρώτη φορά στο Buenos Aires το 2006 σε ένα σεμινάριο Τάνγκο και από τότε ζούνε και δουλεύουν μαζί. Η αγάπη τους για το τάνγκο εκφράζεται έντονα τόσο µέσα από τον τρόπο διδασκαλίας τους όσο και µέσα από το χορό τους. Μαθητές και οι δύο του µεγάλου Δάσκαλου Rodolfo Dinzel, δουλεύουν πάνω στις τεχνικές του αυτοσχεδιασµού, της επικοινωνίας του ζευγαριού, της αυθεντικότητας της κίνησης, έτσι ώστε ο χορός ν’ αποκτάει δυναµική, καθαρότητα, φαντασία, αίσθηση και προσωπικότητα. Διδάσκουν και χορεύουν σε διάφορα Φεστιβάλ Τάνγκο στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, όπως επίσης και συμμετέχουν σε παραστάσεις Τάνγκο με σημαντικές ομάδες χορού.

Μαζί δηµιουργήσανε την CATEDRAL , σχολή αργεντίνικου τάνγκο, διδάσκοντας το “SISTEMA DINZEL” ώς εκπρόσωποι στην Ελλάδα του DINZEL INTERNACIONAL και δίνοντας την ευκαιρία σε επαγγελματίες χορευτές να αποκτήσουν την ανάλογη Πιστοποίηση Διδασκαλίας Τάνγκο.

Γιώργος Παναγιωτόπουλος

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος ξεκίνησε τον χορό το 1997, από τους πρώτους που ασχολήθηκαν επαγγελματικά με την Salsa στην Ελλάδα. Aπό το 2004 διδάσκει Τango Αrgentino αφού παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων από δασκάλους όπωs Gustavo Naveira, Sebastian Arce, Mariano Chicho Frumboli, Sebastian Achaval και άλλους. Η διδασκαλία του βασίζεται στον συνδυασμό τεχνικής και μουσικότητας.

Mαρία Μπαχλαβά

Ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια στο επάγγελμα, ξεκίνησε να ασχολείται με το τάνγκο το 2014 και ήταν έρωτας απο το πρώτο…βήμα! Μέσα στον πρώτο μήνα, το αριστερό της χέρι (το χέρι της αγκαλιάς του Τάνγκο) “διακοσμήθηκε” από ένα ζευγάρι που χορεύει Τάνγκο… Η Μαρία ήταν ήδη Τανγκέρα! Από τότε ασχολείται αποκλειστικά με τον χορό αυτό, με αμέτρητες ώρες δουλειάς και προπόνησης, όπως και πολλά σεμινάρια που παρακολούθησε. Εχει πάρει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις Τάνγκο εδώ στην Ελλάδα και στην αργεντίνικη “Τango Y Libertad” με την ομάδα χορού Compañia Dinzel. Η αφοσίωση και η μελέτη της πάνω στην αργεντίνικη κουλτούρα, την έκανε να αποκτήσει το 2017 την πιστοποίηση διδασκαλίας Τango Sistema Dinzel.

Χρύσα Πετροπούλου

Αποφοίτησε από το Ε.Μ.Π. ως αρχιτέκτονας.
Ξεκίνησε τη χορευτική πορεία της σε ηλικία 4 χρόνων, παρακολουθώντας μαθήματα κλασικού μπαλέτου, ρυθμικής και παραδοσιακών χορών . Ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με το tango το 2014 και από τότε άνοιξε ένας καινούργιος κόσμος. Η μεγάλη της αγάπη για το Τάνγκο φάνηκε από τα πρώτα της βήματα. Aφιέρωσε ώρες δουλειάς, προπόνησης και παρακολούθησε πολλά σεμινάρια. Από τότε ασχολείται αποκλειστικά με το χορό αυτό. Εχει πάρει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις Τάνγκο εδώ στην Ελλάδα και στην αργεντίνικη “Τango Y Libertad” με την ομάδα χορού Compañia Dinzel.
Ο θαυμασμός και το πάθος της για την αργεντίνικη κουλτούρα την ώθησε το 2017 να αποκτήσει την πιστοποίηση διδασκαλίας Τango Sistema Dinzel.

Xάρης Σιούφας

Οι ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί ήταν μόνο η αρχή…. ‘Οταν ο Χάρης γνώρισε το αργεντίνικο Τango το 2010, το Τάνγκο τον είχε ήδη διαλέξει…. Από τότε αφιερώθηκε σε αυτόν τον χορό και στην κουλτούρα του και έτσι το 2014 κατέκτησε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Tango Acropolis (Mediterranean & Eastern Europe Championship) στην κατηγορία Tango de Pista ενώ την επόμενη χρονιά συμμετείχε στους ημιτελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Mundial του Buenos Aires. Εχει συμμετάσχει σε παραστάσεις Τάνγκο και έχει παρουσιάσει shows σε milongas. Προτεραιότητά του είναι η κατανόηση και ο σεβασμός της κουλτούρας του tango μέσα από την ιστορία ,την μουσική και τους «κώδικες» του καθώς και η διάδοσή του ως κοινωνικό χορό.

Βιβή Περιμένη

Η Παρασκευή Περιμένη έχει ολοκληρώσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα 200h Hatha Yoga Teacher Training και Yogaphoria Prenatal Teacher Training and Women’s Health Education Path, υπό την αιγίδα του Studio One, εκπαιδευτικού φορέα πιστοποιμένου από τη Yoga Alliance.

Είναι μέλος της Yoga Alliance (Registry ID:168681) και του αυστήματος Concept του Studio One.

Αγαπά και χορεύει αργεντίνικο τάνγκο, σύγχρονο χορό και contemporary dance parthering.